Nieuws

Online event I AM WOMAN Internationale Vrouwendag 2022

Online event I AM WOMAN 8 maart tijdens Internationale Vrouwendag Zeeland

Op 8 maart 2022 is het Internationale Vrouwendag. Deze dag staat in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen over ter wereld. Dit jaar is het thema V/M solidariteit – de kracht voor verandering. In Zeeland kan iedereen meedoen aan het online event I AM WOMAN van 20.00 tot 21.00 uur. Drie sprekers zorgen voor een spraakmakend programma waar ruimte is voor vragen en discussie. Het event is gratis, aanmelden kan via het 
online formulier.

Programma I AM WOMAN

DJ Lisa Louise, een energieke 22-jarige DJ uit Zeeland, start het event met haar unieke mix van Moombahton, Afro en Urban. Daarna gaan Pim Cuijpers, Amanda Reijerse en Annewyke Lodenstein individueel met de deelnemers in gesprek tijdens een masterclass. Zij geven ieder hun eigen draai aan het thema. Pim vertelt hoe hij zelf ijzersterke routines volgt en zo de leiding over zijn leven houdt. Amanda is een jonge ondernemer die een succesvolle kledingwinkel/conceptstore in Goes fysiek en online runt en Annewyke vertelt op een luchtige manier hoe (seksueel) plezier je leven en relaties leuker maakt.

Internationale Vrouwendag
Al jarenlang strijden vrouwen voor zelfbeschikking, individuele rechten, vrijheid en een gelijkwaardige behandeling. Maar alleen de strijd aangaan met vrouwen blijkt een utopie en ook met de emancipatie van de man gaat het niet goed. Wij hebben mannen nodig die opstaan en zich hard maken voor emancipatie in de brede zin van het woord. Mannen die, net als ons, gelijkwaardigheid nastreven en dit als uiteindelijk doel hebben. Zij zijn nu de kracht voor verandering!

Internationale Vrouwendag Zeeland wordt georganiseerd door diverse netwerk- en serviceclubs en studenten van de Buas in Breda.